Atención amigos y amigas de Barcelona y alrededores…. Centre Cívic Casa Sagnier, el centro cívico más molón de Barcelona, ha publicado hoy mismo la lista de los cursos que va a ofrecer esta próxima Primavera. Seguro que hay muchos centros chulos en la ciudad pero este es especial porque tienen un proyecto muy interesante para las locas de la costura como yo: la Galeria.

cursos de Primavera en Casa SagnierCada trimestre se programan cursos diferentes sobre cualquier cosa que tenga que ver con el arte textil y el DIY. Este trimestre de Primavera tengo la suerte que se ofertan 3 cursos nuevos en los que seré la profesora. La lista completa de cursos de Arte Textil AQUÍ.

CONFECCIÓ amb  TEIXITS ELÀSTICS (punt, licra…) *  NOU 

Dilluns de 17 a 19 h.

6 maig > 17 juny

A càrrec de www.mamemimo.com

 No has cosit mai amb teixits elàstics (lycra, samarreta, roba de xandall…)? Et fan por? Amb aquest curs la perdràs: veurem les característiques d’aquest tipus de teixit, ens iniciarem amb la overlock, aprendrem puntades i petits secrets per cosirlos a casa amb la màquina tradicional i tot això mentre ens fem uns leggings, una samarreta i alguna sorpresa més. 

 

CONFECCIÓ D’UN BIKINI*  NOU 

Dijous de 17.30 a 19.30 h.

11 abril > 9 maig

A càrrec de www.mamemimo.com

S’acosta el bon temps i totes pensem ja en la platja. Vols aprendre a cosir un biquini per lluïr-lo aquest estiu? Farem un dos peces que t’encantarà.

 

CONFECCIÓ D’UN BANYADOR*  NOU 

Dijous de 17.30 a 19.30 h.

16 maig > 13 juny

A càrrec de www.mamemimo.com

El banyador sencer mai passa de moda i és molt afavoridor. Aprèn a fer-te’n un i disfruta’l aquest estiu a la platja.

 La inscripción a los talleres de Primavera 2013 es a partir del 2 de abril, de 10 a 14 h y de 16 a 20.30 h.

 Estoy tan ilusionada que ya me he ido a comprar retales de lycra para los biquinis ;)
cursos de Primavera en Casa Sagnier¿Quien se apunta?